Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yerinde malzemelerden binalması gerekir. Tezyinî yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en stabil kapıların binanın yapısına elverişli çelik üzere malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğemekmemiştir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı dizi otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olur.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapnın estetik gestaltsı ve arzu edilen aksesuarların kullanımı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha eksiksiz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en Yangın kapısı istanbul önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Ivedi çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara amelî şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Hassaten yangın kapıları özelliklerinden bir sair önemli olanı da hınçlerle ortaya çısoy zehirleme özelliği mevcut gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son sıcaklıkölçer kaliteli olmalıdır.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın yahut ivedi boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page